fbpx

Екологичен жилищен комплекс „Арно поле“

Комплекс „Арно поле“ се намира в с. Равно поле, разположено на 17км. от центъра на столицата София. В селото има детска градина и основно училище, които биха били удобство на младите семейства. Районът е силно икономически развит и предлага голям избор от работни места. Може би с изненада ще научите, че в селото и около него има множество минерални извори с вода подобна на тази в Горна баня и все пак с различен състав. Тук е и най-голямото голф игрище в страната, нали полето е равно, тъкмо подходящо за практикуване на този спорт, пък и ползването на минералната вода го прави още по-атрактивно за посетителите. Но това не е всичко, защото селото има своя богат духовен живот, самодейни изпълнители популяризират и предават на младото поколение местния шопски фолклор.

Описание на къщата

 Удобна локация, нови асфалтови улици, улично осветление, канализация, оптичен интернет и комуникации.

 Построените къщи са с енергоефективност, равна на пасивни къщи, решени в модерна архитектура с функционално разпределение. Разполагате с просторна дневна и веранда, гараж с топла връзка и три спални на втория етаж. Има възможност за добавяне на още една спалня в първия етаж. Дворът е озеленен с изградена напоителна система, с която да подържате винаги свежа зеленината.

Структура на строителството:

Къщите са построени с конструкция тип „Хибрид“ – стоманобетонова междуетажна плоча и стени от дървени конструктивни панели. Съчетахме най-доброто от двата вида конструкция: по-добрата топлоизолация на конструктивните панели и възможностите за топлинна инерция на стоманобетона.Така изпълнената конструкция, позволява широк избор от банки при финансирането.

Вижте още: