fbpx
//Проектиране
Проектиране2017-03-30T21:07:21+00:00
сглобяеми къщи строителство проектиране
сглобяеми къщи

ПРОЕКТИРАНЕ НА СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ

Чрез предварителното проучване и детайлно проектиране успяваме да достигнем до най-добрите решения, от гледна точка на дизайна, функцията, енергоефективноста и ценовия диапазон на материалите.

Проектирането е първата стъпка към създаването на вашия дом. Ние в Sweet Home считаме проектирането за неразделна и основна част от строителния процес. Необходимо условие за добър краен резултат.

При нас всеки проект е индивидуален – съобразен със спецификата на терена, нуждите и предпочитанията на клиента, начина на живот на обитателите, и оптимизация на бюджета.

Създаваме вашият дом с мисъл за строителството и за последващата експлоатация, както и с оптимално съчетание на дизайн и функция.

Нашите архитекти, специализирани в проектирането на еднофамилни сгради, ще бъдат ваш верен консултант по пътя на създаване на вашия дом.

СВЪРЖИ СЕ С НАС

Структурна визия

Системата Sweet Home предоставя възможност за информиран избор и активно участие на инвеститора в определянето на енергийните характеристики на сградата, без да е необходим компромис по отношение на функционалност или визия. Практически всеки архитектурен проект би могъл да бъде реализиран. Екипът на Sweet Home Bulgaria (архитекти и инженери) разработва архитектурния облик на всяка отделна сграда без компромиси в естетическо отношение и със смелост в прилагането на нестандартни и иновативни решения. Високото нивото на прецизност на изпълнението запазва проектния детайл и придава завършеност на сградата.