ПРОИЗВОДСТВО И МОНТАЖ

Sweet Home създава всяка енергийно ефективна къща като унифициран, контролиран и независещ от климатичните условия процес. Постигаме това чрез инвестиция в млад и висококвалифициран екип, както и в собствено производтсвено хале за префабрикиране на сгради в гр. Елин Пелин.

В момента произвеждаме всички конструктивни елементи в нашата фабрика, уникална с възможността за качествен контрол и изключителна математическа точност на производствените процеси. По този начин създаваме всяка къща по-бързо, по-качествено, с по-малко отпадъчни материали в сравнение с конвенционалното строителство, без да зависим от природните условия.

Професионалната супервизия на процеса по построяване на къщи с марка “Sweet Home” започва още при производството на компонентите в базата. Оттук стартира изграждането на Вашия дом с изключителна прецизност и внимание към детайла.

Стремим се да бъдем експерт-иноватор в строителството и производството на “независими къщи”, внасяйки успешно във всеки дом съвременни и надеждни системи за произвеждане и съхранение на енергия. Използваме висококачествени, сертифицирани от производителя материали, с което гарантираме стойността на нашето производство.

Следете уебсайта и страниците ни в социалните мрежи с повече информация за Дни на отворените врати в Производствена база, гр. Елин Пелин.

СВЪРЖИ СЕ С НАС