fbpx

КЪЩА В БАНКЯ – препоръки

Нашият клиент Антон Д. споделя…

“Аз мога да споделя преки впечатления от Sweet Home, защото построиха къщата ми.
На първо място ще кажа защо избрах тях. Преди да се насоча към фирма-изпълнител, изчетох доста сайтове на фирми и останах с впечатление, че се броят на пръсти фирмите, които освен производство и сглобяване на къщи, предлагат и изграждане на бетоновия фундамент. Считам това условие за изключително важно, тъй като в противен случай фундамент от една фирма, а къща от друга, би представлявало според мен един координационен и логистичен ад. Не ми се мисли какви разправии биха настанали, ако фирмата с къщата не одобри работата на фирмата с фундамента.
Съответно, фирма, която освен къща предлага и фундамент (т.е. носи отговорност за качеството на фундамента) бе предпочитана от мен.

След това добро впечатление ми направиха архитектурните предложения, качени на сайта на SweetHome. Веднага пролича това, че са правени индивидуално, а не са “конфекция” в неовикториански “Уистерия лейн” стил. Последните макар да изглеждат симпатично на картинка, биха изглеждали като на свинче звънче в България. Това просто не е местният стил, не е местната традиция.

Та вземайки предвид двете горни условия – 1) фундамент и 2) способен и с въображение архитект, отидох при SweetHome. Бях посрещнат от симпатичен млад човек, който впоследствие се оказа, че е инженер-конструкторът, който в рамките на около час даде приблизителна цена съобразно параметрите, които му зададох – етажност, квадратура, и които той ме запита – съобразно техен въпросник за степента на завършеност на къщата и за използваните материали. Окончателната цена (след всички последващи обсъждания и уточнявания на подробности с архитекта) беше изключително близо да тази, която получих като предварителна при първото си посещение във фирмата.

Към настоящия момент къщата и пространството около нея са завършени, остава ми само да я обзаведа.

В заключение искам да кажа, че считам работата на SweetHome за висококачествена и професионална и препоръчвам фирмата да бъде избрана.”
/Антон Д.

Вижте още:

Hello World