fbpx

Нашите услуги

Чрез предварителното проучване и детайлно проектиране успяваме да достигнем до най-добрите решения, от гледна точка на дизайна, функцията, енергоефективноста и ценовия диапазон на материалите.

Проектирането е първата стъпка към създаването на вашия дом. Ние в Sweet Home считаме проектирането за неразделна и основна част от строителния процес. Необходимо условие за добър краен резултат.

При нас всеки проект е индивидуален – съобразен със спецификата на терена, нуждите и предпочитанията на клиента, начина на живот на обитателите, и оптимизация на бюджета.

Създаваме вашият дом с мисъл за строителството и за последващата експлоатация, както и с оптимално съчетание на дизайн и функция.

Нашите архитекти, специализирани в проектирането на еднофамилни сгради, ще бъдат ваш верен консултант по пътя на създаване на вашия дом.

Интериорния дизайн е изкуство и наука, които обогатяват и персонализират пространството. Създаването на здравословна и естетически издържана вътрешна среда, естествено допълва предимствата на живота в къща Sweet Hоme.

За нас обзавеждането на дома е точно толкова вацно, колкото производсвтото и строителсвтото. Знаем, че разнообразието от възможности на интериорни решения на пазара, може от удоволствие да се превръне в натоварване. Нашето решение – изработка на пълен интериорен проект от нашите дизайнери и професионална авторска супервизия на всеки етап от осъществяването му.

В момента произвеждаме всички елементи за нашите къщи в собствена база в гр. Елин Пелин, уникална с възможностите си за качествен контрол и изключителна математическа точност на производствените процеси. Тъй като сме независими от природните елементи, осъщществяваме производството и строителството на вашия дом по-бързо, по-качествено, с по-малко отпадъчни материали , от колкото конвенционалното строителство.

Ние произвеждаме всеки елемент от вашия дом с изключителна прецизност и внимание към всеки детайл. Професионалната супервизия на процеса по построяване на дома ви, започва още при производството на съставящите го елементи.

Използваните от нас материали са висококачествени и сертифицирани от производителя, за да можем ние да гарантираме за качеството на нашето производство.

Следете нашия уеб сайт, фейсбук страница или инстаграм за повече инфомрация, за нашия ден на отворените врати в производствена база гр. Елин Пелин.

Нито една къща не е завършена без своята градина, без богатствата и удобствата, които тя предлага. Независимо дали търсите спокойствието на обкръжаващите зелени площи или пък слънцето, отразяващо се на повърхността на водата в басейна, ние ви предлагаме професионални решения за всички елементи от външната среда на дома ви:

  • Огради;
  • Алеи;
  • Беседки;
  • басейни;
  • гаражи и складови помещения, и др.

Осигуряваме съдействие при полагането на външно озеленяване и настилки, сондажи за вода, изграждане на пречиствателни станции и други.

Hello World