fbpx

Подов панел

Водоустойчив шперплат

Водоустойчивият /Хидрофобният/ шперплат е съставен от кръстосани редуващи се пластове /13-слоя/ тополов фурнир, което придава здравина на материала /шперплата/. Всички листове на водоустойчивият /хидрофобен/ шперплат поотделно са с дебелина под 2 мм, подредени така, че посоката на дървесните нишки на всеки от листовете е под прав ъгъл спрямо посоката на нишките на следващия слой, слепени с лепило и пресовани.

Шумоизолационни ленти

Новите технологии използват клетъчни мембрани, които позволяват драматично намаляване на транфера на вибрации през твърди повърхности. Шумоизолационните ленти са лесни за монтаж и изключително ефективни.

Как те намалят трансфера на вибрации и звук през общи стени, подове и тавани? Шумоизолиращите ленти се произвеждат от пореста гума с много ниска плътност и вискозноеластичност. Това ги прави много лош звуков проводник, той като те практически разсейват силата на звука.

Топлоизолация минерална вата 200 мм

Classic 037, стъклена минерална вата
Осигурява топлинна защита и допринася за доброто качество на въздуха в дома.

Защо стъклена минерална вата?

Само стъклената ватаKnauf Insulation притежава сертификат EUROFINS gold (за регулиране на вредните емисии във въздуха), което я прави своеобразен „филтър за въздух”. Тази изолация е изключително желана, освен поради това си свойство, но и заради нейната паропропускливост (къщата „диша”), дълготрайност и негоримост.
Стъклената ватаKnauf Insulation благоприятства за приятната обстановка и комфортна обитаване.

 
 

Окачен таван гипсокартон

Изработката на окачени тавани от гипсокартон дава възможност за оформянето на декоративни елементи. Зад обшивката могат да се поставят кабели, тръби, датчици и други.

При възникване на пожар, кристалите в гипса се превръщат във вода. По този начин плоскостите не позволяват преминаването на огъня през тях. Той е лек и сух, поради което няма нужда от специални климатични условия да съхне, като гипса при мокрото строителство. Създава по-малко остатъчни парчета, отнема до 3 пъти по-малко време при работа. Чрез него можете да шумоизолирате, топлоизолирате и да повишите пожаро-устойчивостта в помещението.

Подова конструкция

Лесен монтаж и свобода за подръжка на комуникациите в пода са сред ясните предимства на подовата конструкция Posi-Strut®.

С напредването към все повече енергийно независими домове, повишеният брой изисквания към отоплителните и вентилационните инсталации кара все повече и повече архитекти и инвеститори да търсят усъвършенствана система, която да позволява големи открити пространства без досадните колони.

Posi-strut комбинира лекотата на дървото със здравината на стоманена мрежа, позволявайки премостването на много по-дълги разстояния от други конструкции с дърво, което позволява богат набор от разпределения на помещенията в една къща. Това дава несравнима свобода за проектиране на подове и покриви в жилищни и индустриални сгради.

Как можете да живеете в мечтаната къща?

Hello World