fbpx
Loading...
Проект „Арно поле“2018-05-07T07:24:29+00:00

АРНО МЯСТО

Разположен само на 17 км. от гр. София Арно Поле се намира в самото начало на с. Равно Поле, което осигурява бърз и лесен достъп с кола до столицата, дори в най-натоварените часове.

За тези, които предпочитат разходки пеша или с велосипед из града  до комплекса има удобна спирка на автобус от/до гр. София.

 с. Равно Поле в непосредствена близост разполага с удобствата на детска градина, магазин за еко продукти, супермаркет и голф игрище.

Голф игрището „Св. София“ се намира само на 5мин. от комплекс Арно Поле.

АРНИ КЪЩИ

  • Индивидуални решения при проектирането, които да отразяват вашия личен стил на живот и предпочитания.
  • Високо функционални помещения и разпределения в къщите;
  • Енергийно ефективни къщи с оптимизирани експлоатационни разходи.
  • Здравословен дом, осигуряващ равномерен топлинен комфорт и усещане за свежест през всеки сезон.
  • Комфортът и уютът на собствения дом със зелена градина;
  • Чистият въздух и спокойствието на крайградски район, на удобно разстояние от големия град;

АРНА КЪЩА 249 кв. м.

АРНА КЪЩА 250 кв. м.

АРНА КЪЩА 281 кв. м.

АРНА КЪЩА 284 кв. м.

ЦЕНИ ПАРЦЕЛИ

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ АРНО ПОЛЕ?

Арно Поле е най-новият квартал на с. Равно поле и един от най-зелените проекти, които ще бъдат завършени около гр.София и в България.

Архитектурата е създадена в синхрон с природата и с иновативните технологии за енергийна ефективност. Всяка къща в жилищния комплекс е създадена да допълва природния пейзаж и да работи ефективно с климата през четирите сезона, като намалява ежедневните разходи при отопление и охлаждане. Влиянието на околната среда над микроклимата в къщата е сведено до минимум, а свеж въздух се доставя до всяка стая чрез вградена вентилационна система.

Изградени с напълно префабрикирани материали, които прецизно се произвеждат в нашата фабрика и се сглобяват под детайлна суперивизия и с висок професионализъм, къщите ни се издигат без шума, замърсяването и грешките, които често се асоциират с конвенционалното строителство. Благодарение на префабрикирането имаме възможността да започнем изграждането на комплекса от улиците, тротоарите и комуникациите, което осигурява моментален, чист и необезпокояван достъп до вашата къща, веднага щом е построена.

Инфраструктурата на комплекса включва: Канализация;  Електричество;  Газ; Асфалт; Улично осветление; Тротоари

Иновативният ни подход на производство и строителство ни позволява да бъдем максимално математически точни при работа, благодарение на което сме много по-прецизни; спестяваме време; свели сме до минимум замърсяването и отпадъците при производствените и строителните дейности.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС