ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ АРНО ПОЛЕ?

Синхрон с природата е водещият елемент при проектирането и изграждането на луксозния жилищен комплекс Арно Поле, предлагащ къщи за продан в близост до София. Подходящ, както за професионалисти от големя град, така и за хора на свободна практика, готови да създадат повече и по-качествено време за себе си и семействата си.

Разположен само на 17 км. от гр. София, Арно Поле се намира в началото на с. Равно Поле, което осигурява бърз и лесен достъп с кола до столицата, дори и в най-натоварените часове.

Архитектурата е създадена в синхрон с природата и с иновативни технологии за енергийна ефективност. Всяка къща в жилищния комплекс работи ефективно в климата през четирите сезона, като намалява регулярните разходи за отопление и охлаждане. Влиянието на околната среда над микроклимата в къщата е сведено до минимум, а свеж въздух се доставя до всяка стая чрез вградена вентилационна система. Къщите са изградени с елементи изработени с прецизност във фабриката на Sweet Home и се сглобяват под стриктен контрол. Къщите се издигат без шума, замърсяването и грешките, които често съпровождат процеса на конвенционалното строителство. Научете повече за продхода при строителство на сглобяеми дървени къщи.

Строителният ни подход позволява да започнем изграждането на комплекса от улиците, тротоарите и комуникациите, което осигурява моментален, чист и необезпокояван достъп до вашата къща, веднага щом е построена.

Инфраструктурата на комплекса включва: канализация, електричество, газ, асфалт, улично осветление, тротоари.
Иновативния ни подход на производство и строителство ни позволява да бъдем максимално прецизни, спестявайки време и свеждайки до минимум отпадъците при производствените и строителни дейности.

АРНО МЯСТО

Разположен само на 17 км. от гр. София Арно Поле се намира в самото начало на с. Равно Поле, което осигурява бърз и лесен достъп с кола до столицата, дори в най-натоварените часове.

За тези, които предпочитат разходки пеша или с велосипед из града  до комплекса има удобна спирка на автобус от/до гр. София.

 с. Равно Поле в непосредствена близост разполага с удобствата на детска градина, магазин за еко продукти, супермаркет и голф игрище.

Голф игрището „Св. София“ се намира само на 5мин. от комплекс Арно Поле.

АРНИ КЪЩИ

  • Индивидуални решения при проектирането, които да отразяват вашия личен стил на живот и предпочитания.
  • Високо функционални помещения и разпределения в къщите;
  • Енергийно ефективни къщи с оптимизирани експлоатационни разходи.
  • Здравословен дом, осигуряващ равномерен топлинен комфорт и усещане за свежест през всеки сезон.
  • Комфортът и уютът на собствения дом със зелена градина;
  • Чистият въздух и спокойствието на крайградски район, на удобно разстояние от големия град;

АРНА КЪЩА 249 кв. м.

АРНА КЪЩА 250 кв. м.

АРНА КЪЩА 281 кв. м.

АРНА КЪЩА 284 кв. м.

ЦЕНИ ПАРЦЕЛИ