Бунгало мостра /16 кв.м.

Заповядайте да разгледате мостра на бунгалото намиращо се в базата ни в гр.Елин Пелин.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Пристройка към сграда /15 кв.м.

Пристройка за сграда е модул, който може да се свърже със сграда и служи за предверие или допълнително помещение. Дизайнът позволява да се избира позицията на вратата, както и позициите на прозорците.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Бунгало Тоскана /46 кв.м.

Перголата над верандата е част от обшивката на бунгалото. В отворено положение, тя осъществява непосредствена връзка с околната среда, а в затворено – завършва компактно обема, като с лекота го поставя в режим „изчакване“ на следващия сезон. Фасадното решение залага отново на „бялата тема“ и на съчетаването на дъски с различна ширина. Фасадата е вентилируема, което отговаря на изискванията за конкретните климатични условия.
Бунгалото е проектирано за семейство с две или три деца.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Модул за каравана /15 кв.м.

Веранда за каравана е модул, който може да се свърже каравана или кемпер и служи за предверие или допълнително помещение. Дизайнът позволява да се избира позицията на вратата, както и позициите на прозорците.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Бунгало Созопол /77 кв.м.

Категоричен обем, умело поставен като второ ниво над едноетажна полувкопана постройка и осигуряващ неповторима гледка към морето.
Акцент е единствено хорионталната дъсчена обшивка на фасадата, където белите дъски контрастират с тъмната фуга между тях, създавайки силен графичен ефект.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Бунгало в  Крапец /36 кв.м.

Бунгалото е проектирано с оптимално пространство, което да задоволява нуждите на младо семейство с две деца през лятната ваканция. Перголата пред главния вход довършва с лекота семплият обем, а широката витрина увеличава пространството на дневната и дава непосредствена връзка с двора. Разпределението включва дневна с кухненски бокс, две спални и баня.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Рецепция Кайт бар /77 кв.м.

За Рецепция на Кайт бар, се използва съществуващата на място метална конструкция, която се реконструира и обработва, за да послужи за основа на новата сграда.
Пространството е разделено на две части със самостоятелни входове – за рецепция и за магазин. Постройката е отчетлива и знакова за околното пространство, като затова спомага линейната шарка на фасадата.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ПОСТРОЕНИ КЪЩИ
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС