fbpx

Построена къща 207 кв.м. в Априлци

Поредният доволен клиент съм Sweet Home. За тези, които все още се чудят дали да направят тази стъпка или не, моят съвет е твърдо ДА! Едно основно нещо искам да изтъкна като нещо, което долових в целия този процес, тъй като той е доста сложен, особено за човек, който никога не се е занимавал със строителство. Особено в началото, човек има нужда от съвети, които съвети ги получавах от строителя, от Sweet Home. Основното нещо, заради което препоръчвам фирмата е честността! През цялото време, през целия процес, в нито един момент не съм се почувствал по никакъв начин подведен, а точно обратното. Всеки един съвет, който са ми дали, е бил абсолютно правилен. От призмата на времето като го оценявам, всичко е било много точно, много првилно, без никакви задни мисли. Всички съвети са били единствено и само в моя полза, в полза на клиентa. Абсолютно в още по-голяма степен, тази честност важи и за финансовите отношения. След договорката в началото, до края не е имало момент, в който да се почуствам ощетен. Каквото се разбрахме в началото, абсолютно едно към едно се случи в края.

Къщата съм супер доволен как изглежда и как е произведена, и още веднъж горещо препоръчвам на всички!

Тези клиенти имаха готов проект за двуетажна къща, доста по-разточителен от възможностите на техния бюджет. Предложихме им ние да проектираме и да запазим броя стаи, но да намалим квадратурата и да оптимизираме обема.

Едно от интересните условия беше терена – стръмен и с южно изложение. Целта беше да се използва максимално южното слънце, както и да се постигне най-добра гледка от стаите и верандата. Затова къщата е разположена в най-високата част на парцела и нивата й следват естествено денивелацията терена. Силуетът на къщата е вдъхновен от природата на самия район – силуетите на две планини със допиращи се успоредни склонове.

В двата обема са обособени отделно зоната на спалните и зоната на дневна. Въпреки, че няма луксозни материали по фасадата, интериорните пространства, особено на дневната, създават усещане за ексклузивност и простор.

Проектиране

Разгледайте и другите построени къщи:

Hello World