fbpx

Сглобяема къща 148 кв.м. в област Перник

 

Със Sweet Home проектирахме тази къща, преди няколко години. Като цяло съм много доволен от архитектрния процес, как те се съобрзиха изцяло с моите изисквания, вместо да ми наложат техен проект. Както виждате къщата е нестандартна от повечето къщи тук, в махалата. Това, което исках го направихме с общо усилие. Моята цел беше на минималната площ, която имаме – 500кв. да вкараме къща, която въпреки че като цяло е само 140кв. да поеме аз имам 6 деца, 5 от които живеят с мене и майка ми, всички да живеем заедно тук, без да се гъчкаме. И успяхме да го постигнем в толкова малко петно – 560кв., а къщата е само 74кв. площта, която отнехме от двора.
Това, което беше най-впечатляващо е, че конструкторите и техническите лица, с които аз си комуникирах относно целия проект, бяха на много високо ниво, добре информирани, откликваха на моите желания, като ми коригираха по-идиотските идеи, които аз не мога да предвидя защо не са хубави, като не разбирам от строителство. Това, което успяхме да използваме – дори и покрива е функционален. 
Живеем в къщата от 2019-та година и сме доволни от това, което ни предлага. Опасявахме се за шумове, за стени, че ще се клати, че няма да е стабилна – няма нищо такова! Тя още не е завършена, има външна работа, но това не е свързано със Sweet Home.
Като цяло, аз бих препоръчал фирмата с това, че като конструкция и като изработка на самата структура на къщата съм много доволен. Довършителни работи не мога да коментирам, защото вътре си довършвах сам. 

Доволен съм!
 

Завършен проект

Строителство

Проектиране

Разгледайте и другите построени къщи:

Hello World