Имате интерес към нашите проекти? Несъмнено първият въпрос, който възниква в съзнанието ви е каква е цената на мечтания от вас дом. Ако някой ви даде моментален отговор, то той или не знае как точно протича процеса на изпълнение, или ще ви каже недействителна цена. Затова нашия отговор ще получите, но това ще ни отнеме малко време. В няколко стъпки ще ви опишем защо не можем на мига да ви дадем цена на квадратен метър, но със сигурност това, което ще чуете накрая ще бъде изцяло съобразено с вашите изисквания.

Нашите къщи се правят по индивидуални проекти, чиято цел е да отговорят на:

  • естетическите критерии на клиентите
  • желаната от вас функционалност на помещенията и квадратура
  • релефът, формата и големината на имота
  • разположение на улицата спрямо географските посоки
  • рестрикциите наложени от подробния устройствен план на конкретното населено място
  • спецификата на климата
  • желаната енегроефективност на сградата

Всичко това прави почти невъзможно повторение на един и същ проект. Ето защо винаги се налага да правим нов проект, чрез който заедно с Вас определяме вида и класа на материалите, след което следва оферта с детайлно описани дейности, които освен за къщата, може да бъдат и за интериор, градина, ограда, т.н. и съответни цени.

За нас е важно да не спекулираме с назоваването на примерна цена без да разполагаме с нужната информация. От опит можем да кажем, че за къщи над 200 кв.м. цените започват от 400€ на квадратен метър над бетонов фундамент, а за по-малките, които са около 80-100 кв.м. започват от 450 – 500€ на квадратен метър също над бетонов фундамент .

В Sweet Home Bulgaria практиката ни е следната – каним Ви на неангажираща среща в нашия офис или по скайп, на която да се запознаем с Вас, с Вашия имот, да поговорим за желанията и изискванията Ви. Следващата стъпка е идеен проект, чиято цел е също и да се вместим във Вашия бюджет. Ако е нужно преработваме проекта, докато постигнем желаните от Вас функционалност, пространства, а и цена. Проектирането при нас продължава докато не се вместим в предвидения бюджет. Цената на проекта е 15 лв./кв.м. и се приспада при подписване на договор за строителство със Sweet Home Bulgaria.

За реална и напълно коректна цена за строителство можем да говорим единствено след остоиностяване на конкретен идеен проект.

Все пак, като ориентир можем да кажем, че цената на традиционна къща със стоманобетонна конструкция и тухли е близка до цената на нашите енергоефективни къщи.

Ще се радваме да Ви посрещнем в нашия офис и за да поговорим и да отговорим на Вашите въпроси.

От скоро Sweet Home Bulgaria има споразумение с банки за финансиране на строителството на сглобяеми къщи чрез обезпечаване с ипотека. Къщите отговарят на всички стандарти за строителство и не се различават от монолитното строителство. Именно затова банките отпускат този вид кредит.

Ние съдействаме изцяло в този процес на кредитиране. Къщите, които представляват интерес за банките трябва да бъдат не по-малки от 90 кв.м. От съществена важност е и местоположението на имота.

Ако изберете този път за построяване на вашия бъдещ дом, ние ще бъдем ваш верен спътник!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС