fbpx

Медийни публикации

Иновативните ни разработки са награждавани от Норвежкия финансов механизъм в две поредни години.

Наградите са по програма „Иновации в зелената индустрия в България“

„Зелени иновации“ са нововъведения, продукти и процеси, които водят до намаляване на отрицателното въздействие върху околната среда и до опазване на природните ресурси.

На гости в предаването „По-иначе“

Споделяме с Гери Стоянова за пътя, които сме извървели със Sweet Home и бъдещето за сглобяемите къщи в България.

“ПО-ИНАЧЕ с Гергана” е сутрешният блок на национална телевизия “БЪЛГАРЕ”.

Интервю във в.Капитал, където разказваме за предимствата на нашият тип строителство

В. Капитал е част от медийната група на Икономедиа.  Мисията на медиите на Икономедиа е да дават достоверна и качествена информация, да създават авторска журналистика, която помага на читателите да правят информиран избор за бизнеса си и за личния си просперитет.

Наш завършен проект е публикуван в статия на STROIINFO, като добър пример за сглобяемото строителство в България.

STROIINFO е тясно специализиран строителен портал, чрез който се представят лидерите в строителния сектор на България. Целта на платформата е да подобри качеството и нивото на услуги в сектора. STROIINFO е отправна точка и източник на полезна информация за инвеститори и всички други заинтересовани хора, които се интересуват от развитието на строителния сектор на национално и световно ниво.

Нашите къщи и начинът, по който строим, публикувани в „МД – списание за мебелен дизайн, интериор и архитектура“.

С рационален подход към информацията и безкомпромисно отношение към стила сп. МД е пътеводител в динамичния свят на световната мода.

Уникалната система за строителство на Sweet Home, представена пред читателите на списание „Още за къщата“.

Списание „ОЩЕ ЗА КЪЩАТА“ е месечно онлайн списание за архитектура, строителство, обзавеждане и озеленяване. Предназначено е за широк кръг читатели. Представя проекти и реализации на къщи, съвети и информация за най-новите технологии и строителни материали за фамилната къща

Собственикът на Sweet Home – Галин Ненов, пред списание „твоят Бизнес“ – „Вярвам, че вятърните мелници ще стават все по-малко“

Списание „Твоят БИЗНЕС“ е изцяло българско изданиеИзключителната стойност на съдържанието на списанието идва от факта, че е единствената медия в България, чиито материали се списват изцяло от специалисти в различните браншове, които дават работещи съвети за предприемчивите българи.

Галин Ненов, собственикът на Sweet Home, в един проект на Volkswagen Crafter.

Този филм е част от поредицата „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter, която проследява вдъхновяващите истории на успели български предприемачи.

Как можете да живеете в мечтаната къща?

Hello World