fbpx

Построен покрив в гр. Банкя

  • Казвам се Михаил Марковски. Аз съм инвеститор в тази еднофамилна къща в гр.Банкя. Строежът започна през 2020г., завършихме грубия строеж, завършихме покрива, тази година предстоят довършителни неща.
    Работихме със Sweet Home по отношение на покрива. В общи линии, впечатленията са ми позитивни от Sweet Home. Покривът е много специфичен като форма, то се вижда. Той е специфичен и като конструкция –  с големи разстояния за премостване, използване на тежки конструкционни греди, формата е много специфична.
    Като цяло, доста изпълнители на покриви идваха, гледаха и бяха скептични по отношение на качеството на изпълнение и дали въобще е възможно да се направи покрив по зададения проект.
    Sweet Home дойдоха с много иновативна идея – да нпрвят покрива на място, използвайки цялото ноу-хау и инженерни знания, които имат. В общи линии, процесът започна със заснемане на котите на покрива, на стоманобетоновите греи, изравниха нивата и в крайна сметка се получи един покрив с перфектна геометрия, който напълно отговаря на проекта и всъщност и на моите очаквания и желания. Няма как да кажа друго, освен че съм доволен и препоръчвам Sweet Home, като коректен изпълнител, на който може да се разчита.
  • Благодаря ви! А как оценявате самия процес на работа?

Процесът е доста структуриран от гледна точка на това, че нещта се обмислят предварително. Създава се план, този план се обсъжда и след това се минава към изпълнение. В общи линии, проблемът на изпълнителите в строителния бранш, с които съм се сблъсквал е, че повече действат, отколкото мислят т.е. има проблем с планирането, който със Sweet Home реално не съществува. Sweet Home планират, инвестират време в обмисляне, в планиране и след това изпълнението е безпроблемно и няма скрити изненади по отношение на следващите стъпки в проекта.

  • Имате ли препоръки към екипа на Sweet Home?
Препоръката е, да продължават да бъдат отворени, комуникативни и позитивни по отношение на клиентите и техните изисквания. Вярвам, че ще бъде така!

Разгледайте и другите построени къщи:

Hello World