fbpx

Бунгало Тоскана 46 кв.м.

В историята за верандата в Тоскана ви разказахме за Роберто – италиански предприемач, управител на къмпинг в малкото крайбрежно градче Вада. Разказахме ви за снежнобелите пясъчни плажове, за прохладните гори и за „verande per caravan“ – бялата „стая“ пред караваната. 
 
След успеха ни в този проект, Роберто реши да продължим нашата съвместна работа и да създадем бунгало с няколко помещения, съчетаващо удобствата на къщата и непосредствената връзка с природната среда.
 
Бунгалото е проектирано за семейство с две или три деца. Има спалня за родители и детска стая с три легла (едното е двуетажно). Просторна дневна съчетава в себе си кът за сядане, трапезарна част и кухненски бокс. Обслужващата зона е функционално решена и се състои от баня и гардеробно помещение.

Перголата над верандата е част от обшивката на бунгалото. В отворено положение, тя осъществява непосредствена връзка с околната среда, а в затворено – завършва компактно обема, като с лекота го поставя в режим „изчакване“ на следващия сезон.

Фасадното решение залага отново на „бялата тема“ и на съчетаването на дъски с различна ширина. Фасадата е вентилируема, което отговаря на изискванията за конкретните климатични условия.

Завършен проект

Проектиране

Разгледайте и другите построени къщи:

Hello World