fbpx

Построена къща 48 кв.м. във в.з. Побит камък

Пламен Пчеларов ни потърси с интересна история и възложи строителство на нас с огромно доверие, което за наша радост напълно оправдахме. Той е строителен инженер, построил сам своята голяма, монолитна къща. С времето къщата станала много голяма за него. Научил за нас и ни потърси. Началото на първата ни среща започна така – „Ако си продам къщата, мога ли да разчитам, че в срок ще ми построите нова, по-малка къща?“. Обещахме. Така той продаде своя дом и живя под наем за времето, в което трябваше да построим новата къща, а ние запретнахме ръкави и започнахме работа по неговия проект.

Имайки предвид опита му в строителството и неотлъчното наблюдение на нашата работа, ето какво споделя за Sweet Home:

  • Вашата къща е последният завършен обект на Sweet Home. Как оценявате резултата, доволен ли сте?

Да, много съм доволен. Аз предварително избрах Sweet Home, като сравнявах с други фирми, оферти и в края на този процес съм изключително доволен от качеството, от работата на екипа, който беше тук да монтира къщата. Аз също съм строител по образование и останах изключелно доволен от това, че са много прецизни в своята работа и когато имаше случаи, че 2-3мм някъде бягат от точните размери, те се връщаха, поправяха. Така че мога да кажа, че съм доволен от сътрудничеството с фирмата Sweet Home.

  • Вече живеете в къщата и предвид зимните температури, като човек живял до сега в монолитна къща, намирате ли разлика в топлинния комфорт или в нещо друго?

 Тук е топлинният комфорт е по-голям. Аз и друго нещо забелязах, освен че е топло, топля се на климатик, тук къщата е много добре шумоизолирана. Наблизо минава влак, който се чува естествено и живеейки в горната къща до преди половин година, там чувах шума по-силно, от колкото тук, когато съм по-близо до шума.

  • Значи освен, че е по-топла е и по-добре шумоизолирана?

Да!

  • А някакви препоръки имате ли към екипа на Sweet Home?
Не съм мислил. Аз преценявам като колега. Пожелавам „На добър път!“

Завършен проект

Строителство

Разгледайте и другите построени къщи:

Hello World