Построени къщи от Sweet Home – изключителна алтернатива на конвенционалното строителство, която гарантира:

  • Здравословна среда за живеене и зелен дом

  • Грижа за околната среда

  • Висок клас енергийна ефективност

  • Устойчиви и здрави конструкции

  • Контролиран производствен процес

  • Минимизирани възможности за грешки

  • Ясни стъпки, следващи предварително одобрените решения

  • Кратки срокове на изпълнение

ПOСТРОЕНИ МЕЧТИ

Сглобяема къща в с. Лобош/ 164 кв.м.

Еднофамилна сграда, създадена за летен дом на младо семейство, далеч от забързания град, създаваща връзка с природната среда.
Архитектурата е в стила на старата българска традиция. Материалите са мазилка, дърво и камък, съобразени с типичните за района материали.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща южна България/ 374 кв.м.

Отправна точка е максималното използване на двора и ориентацията към южното изложение и склоновете на планината. Акцента в сградата са големите остъклявания от благоприятната посока, дървената облицовка и тъмната ламарина, която обвива покрива и част от външните стени.
Спалните помещения получават скатни тавани, основната спалня е с гледка към долината.
Сградата е с понижен разход за отопление и охлаждане.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в с. Звездица/ 242 кв.м.

Опитахме да създадем проект, издържан в най-съвременните тенденции на модерната архитектура – с опростени обеми, ясно съпоставени един спрямо друг, с големи еркери и богато остъкляване. В интериора търсихме създаването на максимален комфорт и възможност за интересни гледни точки между различните помещения.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в с. Рогачево/ 151 кв.м.

Къщата е проектирана за лятна резиденция, близо до един от големите морски курорти в България. Архитектурата е минималистична, с препратки към плоските средиземноморски покриви. Основният цвят е бял, с акцент син сапфир.

На първият етаж е разположено обширно дневно помещение с кухненски бокс и столова, с преход към просторна веранда. На втория етаж са изпълнени три спални, с дълга обща тераса. Благоприятните посоки са усвоени отлично. Характерен акцент в двора е разположеният пред къщата басейн. Сградата е с понижен разход за отопление и охлаждане.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в Самоков/ 154 кв.м.

Мечтата на това семейство бе да имат топла и уютна сглобяема къща, в която да идват за няколко дни от седмицата и която лесно да поддържат. На първия етаж искаха да имат баня, килер, всекидневна с кухня, трапезария и кът за сядане около камина, а на втория – кабинет за творческа дейност, няколко спални, втора баня и тераса. Къщата се очертаваше с невероятна гледка към Рила и простор, докъдето стига погледа.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Построена къща в обл. Велико Търново/ 259 кв.м.

Построена къща на два етажа, проектирана за семейство от гр. Велико Търново. Архитектурата е минималистична, с два категорични обема.
На първият етаж е разположено обширно дневно помещение с кухненски бокс и кабинет. Има и работилница, с достъп откъм двора. На втория етаж са изпълнени четири спални. Гараж и веранда допълват функционалността на сградата. Къщата е с понижен разход за отопление и охлаждане.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в Добрич/ 210 кв.м.

От информацията из българските форуми за сглобяеми къщи впечатленията им бяха, че това са сгради със скромна и по-скоро невзрачна архитектура. Ние винаги сме твърдяли обратното – системата за строителство Sweet Home не ограничава архитектурните решения. При това, клиентите ни мечтаеха да имат не просто модерна, но и енергоефективна къща – с малък разход на енергия, със собствена вентилация, троен стъклопакет и поне 20-25 см топлоизолация.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Построена къща в Пролеша/ 152 кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в Симеоново/ 160 кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Построена къща в Априлци / 207 кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в област Перник/ 148 кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в с. Рельово/ 159 кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в Копенхаген/ 80 кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в Австрия, Еберндорф

Реализиран монтаж: 9 работни часа

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Построени къщи

Построена къща в Австрия, Унтерватерсдорф

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в Бургас/ 199 кв.м.

„Понеже сме готови вече (в момента обзавеждаме), мога да се похваля с първата сглобяема къща в Бургас. Изпълнението на къщата е перфектно. Нямам думи, с които да изкажа благодарността си и възхищението си от професионализма на Sweet Home. Препоръчвам ги не с две ръце, а с четири (и на съпруга ми). Държат много на имиджа си. Наше приятелско семейство строи монолитна къща. Парите, които дадоха, са колкото и ние сме дали, но ядовете и проблемите са в пъти повече. Всеки сам решава какъв дом да има и какви пари да инвестира, но всяко хубаво нещо си има своята цена. Ние заложихме на качество и го получихме.“

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Построени къщи

Построена къща в Банкя/ 100 кв.м.

Построената къща не бе голяма, нито сложна като функционално разпределение на помещенията – две спални, баня, килер, всекидневна с кухненски бокс и веранда, с югозападно изложение. Определящ фактор за проекта бе наклонът на терена – геодезическото заснемане на имота показваше близо 2.5 метра денивелация за 23 м ширина. Предполагаше се, че къщата ще бъде на две полунива, оставаше ни да решим дали покривът над къщата също да е на полунива.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Построени къщи

Построена къща в с. Кривина/ 100 кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в с.Григорево/ 76 кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Сглобяема къща в Перник/ 167 кв.м.

Едноетажна постройка, развита в два обема, следващи денивелацията на терена.
Архитектура и разпределения, съобразени с функционалните изисквания на клиента.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Къща в Гърция/ 243 кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Заслон „Кончето“ ,Пирин планина/ 7кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Къща в Стара Загора 

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Бунгало мостра /16 кв.м.

Заповядайте да разгледате мостра на бунгалото намиращо се в базата ни в гр.Елин Пелин.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Пристройка към сграда /15 кв.м.

Пристройка за сграда е модул, който може да се свърже със сграда и служи за предверие или допълнително помещение. Дизайнът позволява да се избира позицията на вратата, както и позициите на прозорците.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Бунгало Тоскана /46 кв.м.

Перголата над верандата е част от обшивката на бунгалото. В отворено положение, тя осъществява непосредствена връзка с околната среда, а в затворено – завършва компактно обема, като с лекота го поставя в режим „изчакване“ на следващия сезон. Фасадното решение залага отново на „бялата тема“ и на съчетаването на дъски с различна ширина. Фасадата е вентилируема, което отговаря на изискванията за конкретните климатични условия.
Бунгалото е проектирано за семейство с две или три деца.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Модул за каравана /15 кв.м.

Веранда за каравана е модул, който може да се свърже каравана или кемпер и служи за предверие или допълнително помещение. Дизайнът позволява да се избира позицията на вратата, както и позициите на прозорците.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Бунгало Созопол /77 кв.м.

Категоричен обем, умело поставен като второ ниво над едноетажна полувкопана постройка и осигуряващ неповторима гледка към морето.
Акцент е единствено хорионталната дъсчена обшивка на фасадата, където белите дъски контрастират с тъмната фуга между тях, създавайки силен графичен ефект.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Бунгало в  Крапец /36 кв.м.

Бунгалото е проектирано с оптимално пространство, което да задоволява нуждите на младо семейство с две деца през лятната ваканция. Перголата пред главния вход довършва с лекота семплият обем, а широката витрина увеличава пространството на дневната и дава непосредствена връзка с двора. Разпределението включва дневна с кухненски бокс, две спални и баня.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Рецепция Кайт бар /77 кв.м.

За Рецепция на Кайт бар, се използва съществуващата на място метална конструкция, която се реконструира и обработва, за да послужи за основа на новата сграда.
Пространството е разделено на две части със самостоятелни входове – за рецепция и за магазин. Постройката е отчетлива и знакова за околното пространство, като затова спомага линейната шарка на фасадата.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Къща в Драгалевци / 230кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Къща в Княжево / 480кв.м

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Къща в Беловица / 209 кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Къща в Подгумер/ 155 кв.м.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Цените:

Построй с приятели

  159 €/m²

без ДДС

Проект за община

Производство

Покривно покритие

Дограма

Входна врата

Затворена конструкция

50 години гаранция

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Довърши
сам

  199 €/m²

без ДДС

Проект за община

Производство

Покривно покритие

Дограма

Входна врата

Затворена конструкция

50 години гаранция

Монтаж

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За подробна оферта

До ключ

 409 €/m²

без ДДС

Проект за община

Завършена къща

„До ключ“

50 години гаранция

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За подробна оферта