Знаете ли, че сглобяемото строителство от Sweet Home е много подходящо за надстрояване на съществуващи сгради – къщи и кооперации? Може да увеличите жилищната площ на къщата си с един или два етажа, вместо да купувате допълнително по-голям имот. Голяма част от старите кооперации в градовете също не достигат максималната височина съгласно действащите устройствени планове, а това позволява надстрояване също с един или повече етажи от Sweet Home.

Причините са следните:

  • Сглобяемата конструкция на Sweet Home се монтира на място само за няколко дни – в пъти по бързо от конвенционалното строителство. При нас всичко се префабрикира и работата на обекта е сведена до минимум.
  • Сглобяемата конструкция на Sweet Home не замърсява природата, и така не нарушава комфорта на обитателите на долните етажи по време на монтажа.
  • Сглобяемата конструкция на Sweet Home е по-лека от тухлената, в резултат на това не винаги е необходимо укрепването на фундамента на сградата, което е скъп технологичен процес.

Какви предимства получава собственикът на сградата:

  • На първо място, повече полезна жилищна площ.
  • Пазарната цена на имота нараства.
  • Повече приходи, ако имотите се отдават под наем.

 

Както всичко, свързано със строителството, надстрояването е технологичен процес, при който е необходимо да има определени условия и да са спазени определени изисквания. Едно от тях, например е че, парцелът трябва да ваша собственост, а не общински.

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас!

гр.София, кв. Лозенец, ул. Миджур 55, офис 1
тел. +359 886 430470

http://sweethomebulgaria.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/