fbpx

3 ценни качества, които отличават Sweet Home като строителна компания

Sweet Home е българска строителна компания, която създава съвременни, енергийно ефективни домове със смелост в архитектурните решения и високо качество на мериалите. Обръщаме педантично внимание на всеки детайл от идейната фаза на проекта до последния щрих. Във всеки дом, който строим, влагаме професионализъм и сърце. Вижте още 3 основни предимства, които ни отличчават в нашата сфера.

1. КОНТРОЛИРАНО ПРОИЗВОДСТВО

Процесът по изграждане на всеки дом включва 3D модел, в който конструираме всички елементи на завършената сграда – от фундамент до отоплителни уреди. Така изчистваме детайлите още на ниво проектиране и минимизираме възможностите за грешки при изграждането. Инженер и архитект работят съвместно, докато постигнат оптималния вариант на всяка къща.

Елементите за нашите сглобяеми къщи се произвеждат до максимална завършеност в собствена фабрика под непрекъснат контрол от инженер-проектант. След това се опаковат и транспортират до обекта. Там къщата се монтира за 2-3 дни, отново в присъствието на проектанта. Следват предварително планираните довършителни работи, като нищо не се измисля на място. Този етап продължава до месец и половина, в зависимост от сложността на къщата.

2. ИЗПОЛЗВАМЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

Sweet Home не прави компромис с качеството на материалите за своите конструкции! Използваме единствено сертифицирана KVH дървесина с доказани и проверени якостни качества. Факт е, че има строителни фирми, които използват дървесина второ, дори трето качество, вместо сертифицирана дървесина с цел постигане на по-ниска цена. Проблемът с тази дървесина е, че нейните якостни свойства и други характеристики остават непроверени и неизвестни. Не са редки случаите, когато се използва влажна дървесина, а това не вещае нищо добро за сградата.

Всеки елемент от къщите на Sweet Home е импрегниран, въпреки че за този тип конструкции това не е задължително. По този начин ние осигуряваме допълнителна защита. Изработката на елементите е сведена до точност от 1мм, което е съизмеримо с мебелното производство.

Научете повече за държавните стандарти в строителството в Какви типове строителство има според институциите?

3. ЗАЛАГАМЕ НА ИНОВАЦИИТЕ

Непрекъснато усъвършенстваме процесите, които прилагаме при производство и монтаж. Много клиенти ни питат по каква система работите. Ние можем да отговорим с гордост, че работим по система на SWEET HOME.

Вижте още Системата “Sweet Home” – най-добрата инвестиция в бъдещето на семейството.

Всички архитектурни и инженерни детайли са разработени от нашите висококвалифицирани специалисти, които не правият компромис нито с архитектурната, нито с конструкционната част.

Иновативните ни разработки са награждавани от „Норвежкия финансов механизъм“ две поредни години.

Вижте още:

Hello World